Transitie management

Donder groei

Wat is DOnder Groei

Groei je als bedrijf snel en kan je wel een frisse blik en wat ondersteuning gebruiken? Of ontwikkelt je bedrijf zich niet in de gewenste richting en heb je geen idee waardoor?

Ik begeleid jou en je team om jouw strategie te vertalen naar werkbare processen en organisatiestructuren. Dit doen we middels co-creëren, immers jij en je team weten samen al heel veel. Laat je verrassen door de uitkomst. Soms krijg je heel andere oplossingen dan dat mogelijk is bij de som van de individuen. 

Het principe van zijn – doen – hebben  is leidend in mijn aanpak, het lerend veranderen en co creëren vanuit ieders kracht. Hierbij nemen we zowel de boven- als onderstroom mee. 

We maken daarbij, als het aan mij ligt, ook gebruik van de paarden. De inzichten van kudde gedrag kunnen helpend zijn in het ontwikkelen van een organisatie. 

Het resultaat is een bedrijf waar jij en je team blij van worden!

“People don’t buy what you do; they buy why you do it. And what you do simply proves what you believe”

Simon Sinek

Wil je meer weten over wat het Donder Groei pakket inhoudt, aarzel dan niet contact met me op te nemen. Ik ben nieuwsgierig naar jou en je bedrijf. Samen komen we tot een pakket dat jou optimaal ondersteunt in je groei.

verandermanegement

Reviews

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en raak geïnspireerd met artikelen, quotes, mooie beelden, boek besprekingen rondom groei en werken vanuit je kracht.  Daarnaast ben je als eerste op de hoogte van acties, masterclasses en andere activiteiten.

Scroll naar boven