Team​ontwikkeling

Donder team

Wat is Donder Team

Team ontwikkeling, geen team coachen? Ja en nee, voor mij is team coachen onderdeel van het ontwikkelen van een team. Maar er is meer. Een team heeft een reden, een doel. Als het goed is draagt de reden, het doel, bij aan de missie, visie en strategie van een bedrijf. Regelmatig kom ik teams tegen waarbij de koppeling tussen het doel van het team en het waarom van een bedrijf niet helder is. Dit maakt de uitgangspunten voor het team onduidelijk, waardoor verwarring ontstaat. Om het team goed te kunnen laten functioneren zijn deze randvoorwaarden een vereiste. Een soort fundament voor het team. Is het waarom helder dan kan er daarna gekeken worden hoe dan. Als dat helder is kunnen we verder uitbouwen met coachen om het team als geheel beter te laten functioneren. Op deze manier werkt het team uiteindelijk vanuit de bedoeling en is iedereen in staat zijn eigen bijdrage optimaal te leveren. Voor snelle inzichten gebruik ik mijn co-coaches de paarden in voor het zichtbaar maken van (kudde) gedrag.

"A team is not a group of people who work together. A team is a group of people who trust each other."

Simon Sinek

Wil je meer weten over Donder team of een deel daarvan het team-coachen aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Ik ben nieuwsgierig hoe we jouw team het beste kunnen laten functioneren.

teamontwikkeling

Teams met paarden

Wil jij met je team kijken naar samenwerking, leiderschap, rol in het team, inzicht in patronen, herkennen van talenten, kracht bij je medewerkers en het totale team, of een teambuilding, een bedrijfsuitje of een communicatie training. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. 

Voor meer informatie, een offerte op maat of het maken van een afspraak mag je me bellen of e-mailen

Reviews

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en raak geïnspireerd met artikelen, quotes, mooie beelden, boek besprekingen rondom groei en werken vanuit je kracht.  Daarnaast ben je als eerste op de hoogte van acties, masterclasses en andere activiteiten.

Scroll naar top