Inspiratie

de kracht van andersom denken

Soms loopt het even anders. Wat is de natuur toch mooi! Er zijn vele mooie metaforen te vinden in de natuur. Bij deze de kracht van andersom denken.

levenswiel

Is jouw leven in balans? Weet jij waar het nog niet lekker loopt, of heb je geen idee? Wat je kan helpen is te kijken naar de levensgebieden.

teamontwikkeling

Geen enkel persoon heeft altijd de juiste antwoorden, de kracht van teams is dat jij als leider betere beslissingen kan maken als je juist dit gegeven gaat gebruiken.

systemisch leiderschap boekbespreking

Onlangs las ik het inspirerende boek “ed neget Stroom mee” van Jan Jacob Stam en Barbara Hoogendoorn.  Een boek over systemisch leiderschap, een actueel thema voor alle veranderingen. 

non verbaal verwoord boek bespreking

Wist jij dat van wat we communiceren minstens 80 % non-verbaal is? Ofwel wat we uitspreken slechts 20 % van onze communicatie is? En daarvan is 95% onbewust!

ieder wie die

Een mooie tekst van De Dijk, gehoord op 5 december 2019  Oosterpoort te Groningen, een Sinterklaas cadeautje. Een prachtige tekst, die voor mij zoveel herkenning en erkenning geeft. 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en raak geïnspireerd met artikelen, quotes, mooie beelden, boek besprekingen rondom groei en werken vanuit je kracht.  Daarnaast ben je als eerste op de hoogte van acties, masterclasses en andere activiteiten.

Scroll naar top