Persoonlijke kracht

Inspiratie

donderes beeldmerk

Persoonlijke kracht, iedereen heeft het, soms is het even niet zo zichtbaar/voelbaar. Op deze pagina vind je inspiratie om je kracht verder te ontwikkelen. Ik ben nieuwsgierig wat jij graag wilt zien. Laat via een bericht weten waar je meer van wilt lezen.

de kracht van andersom denken

Soms loopt het even anders. Wat is de natuur toch mooi! Er zijn vele mooie metaforen te vinden in de natuur. Bij deze de kracht van andersom denken.

levenswiel

Is jouw leven in balans? Weet jij waar het nog niet lekker loopt, of heb je geen idee? Wat je kan helpen is te kijken naar de levensgebieden.

non verbaal verwoord boek bespreking

Wist jij dat van wat we communiceren minstens 80 % non-verbaal is? Ofwel wat we uitspreken slechts 20 % van onze communicatie is? En daarvan is 95% onbewust!

ieder wie die

Een mooie tekst van De Dijk, gehoord op 5 december 2019  Oosterpoort te Groningen, een Sinterklaas cadeautje. Een prachtige tekst, die voor mij zoveel herkenning en erkenning geeft. 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en raak geïnspireerd met artikelen, quotes, mooie beelden, boek besprekingen rondom groei en werken vanuit je kracht.  Daarnaast ben je als eerste op de hoogte van acties, masterclasses en andere activiteiten.

Scroll naar top