Over Donderes

Waarom Donderes?

Donderes, het bedrijf waar je terecht kan voor groei in je leven en bedrijf! Een leven lang leren en groeien is het mooiste dat er is! Voor mij persoonlijk is de start van Donderes een lang gekoesterde wens, de manier waarop ik mijn kennis en kunde kan delen, zodat ik ook verder kan groeien. Graag loop ik een stukje met je mee, als het even dondert in je leven of bedrijf.

Waarom de naam Donderes. Als eerste is het een verwijzing naar de plaats waar ik woon samen met Erwin, onze twee Friese stabijs Luna en Mirre, de eigen gefokte paarden Tessaloma, Frühling en onze nieuwste aanwinsten Grazia en haar veulen Radia. Aan de rand van het dorp Donderen, op het prachtige es-landschap in de kop van de provincie Drenthe. Een plek met een weids uitzicht en serene stilte waar je echt tot jezelf kan komen. 

Als tweede, misschien nog wel belangrijker, zit er het woord Donder in. Ik geloof dat het moet donderen/rommelen in je leven wil je echt tot verandering of ontwikkeling komen. Het is een moment waar even niet alles vanzelf lijkt te gaan, een moment om aan de slag te gaan! 

We wonen op een es, een hoog gelegen akker in een glooiend landschap. Een mooie metafoor voor het proces dat ik voor je wens, glooiend in plaats van met hoge pieken en diepe dalen!  Een plaats om te werken aan de ontwikkeling, groei en verandering.  In alle rust op naar een mooie hoogte!

Mijn motto is leren en groeien, doe je een leven lang! 

Lees meer over mijn gedonder, leermomenten en mijn passie.

Altijd al willen weten wat coachen met paarden is?

Graag stel ik mijn co coaches de paarden aan je voor.

Ontdek de verborgen wijsheid

Marjet Siegers

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en raak geïnspireerd met artikelen, quotes, mooie beelden, boek besprekingen rondom groei en werken vanuit je kracht.  Daarnaast ben je als eerste op de hoogte van acties, masterclasses en andere activiteiten.

Scroll naar boven