mijn verhaal

Marjet Siegers

Wie ben ik

Mijn naam is Marjet Siegers ik ben coach, consultant en ondernemer bij Donderes Coaching & Consulting. Mijn focus ligt op ontwikkeling, het vrijmaken van (positieve) energie en verborgen wijsheid. Hierbij gebruik ik het liefst mijn passie, de paarden, als Co Coaches.

Ik begeleid professionals, ondernemers en organisaties om vanuit hun eigen wijsheid hun impact en draagvlak te versterken. Zowel individueel maar ook voor teams. Als je jezelf mag zijn, met je intelligentie, intuïtie en wijsheid, en daarmee een bijdrage mag leveren aan de samenleving; dat is voor mij het mooiste wat er is. Voor groeiende bedrijven zet ik mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven in, naast de groei die ik zelf heb doorgemaakt.

Ik begeleid op basis van verbinding, optimisme en jezelf mogen zijn. Vanuit meesterschap en met oprechte belangstelling. Leiderschap nemen in je eigen proces, met vertrouwen weten dat het goed komt!

Mijn droom is dat iedereen een bijdrage mag leveren aan een mooie samenleving. Dat we oog hebben voor elkaar, dat we elkaar helpen, dat we elkaar respecteren, nieuwsgierig zijn en dat we samen mooie dingen kunnen doen! Iedereen doet er toe, met zijn/haar talenten, kwaliteiten en eigenaardigheden

Wat breng ik mee aan ervaring?

Mijn bagage is divers, ik leerde veel verschillende dingen tijdens opleidingen, ook leerde ik veel van mijn collega’s en verschillende teams. Dat is kenmerkend voor me, ik vind veel dingen interessant. Daarnaast heb ik door de vele tegenslagen qua gezondheid van mij en mijn familie ook daar de nodige kennis en ervaring uit gehaald. Voorheen stonden voornamelijk technisch, analytisch en ratio op de eerste plaats, de laatste jaren doen de zachte kant en het voelen ook weer mee. Echt een verrijking om alles te kunnen verbinden en hiermee beide hersenhelften te gebruiken! Leren, dat doe je een leven lang, is mijn motto!

Om toch concreet te worden een lijst aan ervaringen, in willekeurige volgorde en niet compleet:

Associate Master Project management en Veranderen NCOI

Teamontwikkeling met de wijsheid van de kudde, Wind organisatieontwikkeling 2021

Bijscholing zenuwstelsel, Nina Bien, Centrum voor Paardencoaching 2022

Master practitioner NLP, Sabine Hess

Systemisch en intuïtief coachen, Sabine Hess en Loeloe Andriol

post HBO, Cognitief Coachen met paarden,  Centrum voor Paardencoaching

WO, master, Bedrijfskunde, General management,  Nyenrode

Teamcoachen, Floor Daver

HBO Chemische Technologie, procestechnologie, Hanze Hogeschool

Graag deel ik alle kennis en inzichten met jou!

Wat anderen Zeggen

marjet woordwolk

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en raak geïnspireerd met artikelen, quotes, mooie beelden, boek besprekingen rondom groei en werken vanuit je kracht.  Daarnaast ben je als eerste op de hoogte van acties, masterclasses en andere activiteiten.

Scroll naar boven